Binance waarschuwt dat het Terra (LUNA) zal verwijderen als het onder $0,005 komt

Binance waarschuwt dat het Terra (LUNA) zal verwijderen als het onder $0,005 komt

Binance heeft gewaarschuwd dat de handelsbeurs het handelspaar LUNA/Tether zou schrappen als de prijs van LUNA onder 0,005 Tether ($0,005) zou dalen. Kort nadat Binance zijn tweet had verzonden, sloot Terra zijn hele netwerk af. Twee uur later werd het netwerk weer aangezet..

De LUNA prijs crasht met 99%

LUNA is de officiële token van het Terra-ecosysteem. In de afgelopen 24 uur is de prijs gedaald tot ongeveer $0,01. Dat is een daling van 99% voor de tweede dag op rij. Op het moment van schrijven handelde het op $0,03900.

Tegen de tijd dat Binance de aankondiging deed, had het de minimale transactiegrootte, al aangepast voor verschillende LUNA-handelsparen, waaronder de euro, de Britse pond, Ethereum en Australische dollars.

Binance heeft dit de afgelopen week meerdere keren moeten doen, omdat de prijs van LUNA tot onder de minimale transactiegrootte is gedaald, waardoor het voor mensen onmogelijk is om uit te cashen. De exchange heeft de afgelopen 24 uur voor $6 miljard aan LUNA-transacties verwerkt, wat goed was voor ongeveer 8% van alle transacties in de afgelopen dag.

Kijk hier voor het originele artikel

Crypto nieuws

Chris volgt het laatste crypto nieuws op de voet en houdt op cryptocurrency-nieuws.nl zoveel mogelijk voor je bij. Al jaren is Chris bezig met beleggen in Bitcoin, cryptocurrency en de woningmarkt.
Veel geld verdienen met de handel in crypto? 🚀Schrijf je vandaag in en ontvang een welkomstbonus

Nieuws volgen is het begin, maar geld verdien je door te handelen!

Schrijf je nu in en ontvang direct een bonus. Handel € 1000 aan handelskosten helemaal gratis :)