Bitcoin (BTC) koers ziet ‘volatiliteitsuitbraak,’ deze altcoin stijgt +28%!

Bitcoin (BTC) koers ziet ‘volatiliteitsuitbraak,’ deze altcoin stijgt +28%!

Na de mooie uitbraak gisteren is bitcoin (BTC) vooralsnog niet verder gekomen dan $33.800. De bulls lijken even op adem te komen terwijl de bears nog altijd roet in het eten kunnen gooien. Wat zijn de prijsniveau’s om in de gaten te houden? Je leest het in deze marktupdate!

Bitcoin (BTC) koers ziet vandaag weer kleine run

Gisteravond rond 20:00 bereikte bitcoin een high van $32.825 op crypto exchange Coinbase. En dat blijkt voor nu de grootste horde te blijven voor de bulls. Sindsdien handelde bitcoin rond $32.000. Vandaag rond 14:00 leek er dan eindelijk weer beweging in te komen.

Bitcoin begon toen namelijk te stijgen met op de uurlijkse grafiek een “volatiliteitsuitbraak,” aldus analist Will Celemente op Twitter:

Dit ging gepaard met een toename in handelsvolume en dus moeten we de komende uren de $32.800 weer in de gaten houden. Bij een uitbraak kan de 200-moving average (MA) op de 4-uurs grafiek bij $33.200 weerstand bieden.

Zien we hier weer een afwijzing dan blijft $32.000 een belangrijke steun voor de korte termijn. Hier vlak onder zien we de $31.500 die tevens als support kan fungeren, mocht bitcoin toch weer de daling inzetten.

Herovert ethereum (ETH) de $2.000?

Gisteren stegen een aantal altcoins nog met dubbele cijfers, vandaag ziet het er echter weer wat stabieler uit. Wel staat ethereum (ETH) nog 2,1% in het groen. Hiermee lijkt de grootste altcoin op de markt de $2.000 weer te kunnen heroveren. Een duidelijke bevestiging zou de komende uren moeten komen.

Verder staat cardano (ADA) ten opzichte van 24 uur geleden 0,8% in de min. Wel staat ADA daarmee weer vlak onder een waarde van $1,20, een mooie klim vanaf het laagste punt van net geen $1 eergisteren.

De grootste stijger van de top 100 is op dit moment opnieuw axie infinity (AXS). De nummer 53 staat maar liefst 28,5% in de plus. De volgende grootste stijger is stellar (XLM) met +14,5%.

Kijk hier voor het originele artikel

Crypto Masterclass

Crypto nieuws

Chris volgt het laatste crypto nieuws op de voet en houdt op cryptocurrency-nieuws.nl zoveel mogelijk voor je bij. Al jaren is Chris bezig met beleggen in Bitcoin, cryptocurrency en de woningmarkt.
Leer investeren en traden

Crypto Masterclass

Leren over Bitcoin en cryptocurrency, beleggen en economie, volledig gratis >>
Ja, ik wil de gratis Masterclass volgen
close-link