Bitcoin koers klaar om uit te breken! Financiële crisis op komst? Check hier de nieuwe Madelon Praat

Bitcoin koers klaar om uit te breken! Financiële crisis op komst? Check hier de nieuwe Madelon Praat

In het FD was afgelopen week te lezen dat we op een financiële crisis afstevenen. Waarom en wanneer, en welke gevolgen dit zal hebben voor de aandelenmarkt, de huizenmarkt en de banken zie je in deze video.

Dan de bitcoin koers, deze staat op uitbreken! Nadat de koers daalde vanaf de $60.000, vestigde deze zo rond de $30.000 een bodem. Tijd voor een nieuwe uitbraak? Je ziet het in een nieuwe Madelon Praat!

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. De eveneens kosteloze cursus Technische Analyse van A tot Z licht een tipje van de sluier als het gaat om de handel in cryptocurrencies en het lezen van de koersgrafieken die daar bij horen. Meer lezen over Madelon doe je op haar bedrijfspagina op Crypto Insiders!

Kijk hier voor het originele artikel

Crypto Masterclass

Crypto nieuws

Chris volgt het laatste crypto nieuws op de voet en houdt op cryptocurrency-nieuws.nl zoveel mogelijk voor je bij. Al jaren is Chris bezig met beleggen in Bitcoin, cryptocurrency en de woningmarkt.
Leer investeren en traden

Crypto Masterclass

Leren over Bitcoin en cryptocurrency, beleggen en economie, volledig gratis >>
Ja, ik wil de gratis Masterclass volgen
close-link