Deel 3 podcast met Arno Wellens: EU-wetten over identiteit, hogere voedselprijzen

Deel 3 podcast met Arno Wellens: EU-wetten over identiteit, hogere voedselprijzen

Welkom bij alweer het derde deel van de podcast miniserie met Arno Wellens. In deze podcast komt het overige gedeelte van de wettentrein aan bod waarbij wij het voornamelijk zullen hebben over de Green Deal en de effecten daarvan. Volgens Arno omvat de Green Deal namelijk een aantal ingrijpende veranderingen. In een Amerikaans rapport wordt beschreven dat ze zullen leiden tot honger onder ruim 22 miljoen mensen en tot hogere voedselprijzen.

Daarnaast hebben we het ook over de koppeling van het elektronische patiëntendossier aan de Digital Identity, de toenemende macht van de EU op het lokale strafrecht en de afzwakking van de Trias Politica. Het is wederom een bijzonder leuke en interessante podcast geworden. Ik bedank Arno voor alle tijd die hij hierin heeft gestoken!

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Kijk hier voor het originele artikel

Crypto nieuws

Chris volgt het laatste crypto nieuws op de voet en houdt op cryptocurrency-nieuws.nl zoveel mogelijk voor je bij. Al jaren is Chris bezig met beleggen in Bitcoin, cryptocurrency en de woningmarkt.
Veel geld verdienen met de handel in crypto? 🚀Schrijf je vandaag in en ontvang een welkomstbonus

Nieuws volgen is het begin, maar geld verdien je door te handelen!

Schrijf je nu in en ontvang direct een bonus. Handel € 1000 aan handelskosten helemaal gratis :)