HARD Protocol verwachting: Wat gaat de HARD koers doen?

HARD Protocol verwachting: Wat gaat de HARD koers doen?

De ontwikkelingen in de DeFi wereld blijven maar komen. Niet alleen het handelen in cryptocurrency wordt populairder, maar ook het (uit)lenen van je crypto kan lucratief zijn. Technisch kan dit soms lastig zijn omdat veel projecten van een andere blockchain gebruikmaken, maar met de cross chain markt van HARD Protocol moet dit een fluitje van een cent worden.

We vertellen je in dit artikel dan ook meer over HARD Protocol. We gaan in op de HARD koers en HARD Protocol verwachting voor de toekomst. Dit doen we aan de hand van de use-case en gevonden voorspellingen. Het is de bedoeling dat je na het lezen van dit artikel wat wijzer bent geworden over het project.

Inhoudsopgave

Wat is HARD Protocol?

HARD Protocol is naar eigen zeggen ‘s werelds eerste cross-chain money market die gebruikt kan worden om digitale assets uit te lezen. Op het platform gemaakt op Kava is het mogelijk om verschillende digitale valuta (uit) te lenen, zoals BTC, XRP, BNB, BUSD, KAVA en USDX.

Gebruikers van het netwerk kunnen rente (yield) verdienen door hun crypto tegoeden op het netwerk beschikbaar te stellen als liquiditeit. De verlener van liquiditeit krijgt hiervoor de rente beloning. De lener kan door een onderpand te bieden meer cryptocurrency lenen en betaalt hiervoor de rente.

HARD Protocol is gemaakt op het Kava netwerk en maakt daarom gebruikt van de unieke features van dat netwerk. Hieronder vallen o.a. de beveiliging, prijs modules via Chainlink oracles en bruggen tussen verschillende cryptocurrency & blockchains. 

Centraal op het HARD Protocol staat de HARD Protocol coin. Dit is de governance token die aangekocht kan worden als een stukje van het netwerk. Hiermee heeft de bezitter het recht om mee te beslissen over de voortgang en ontwikkeling van het project. Het wordt gebruik om daadwerkelijk decentraal te zijn, geen enkele entiteit heeft hierdoor het alleenrecht om te bepalen wat er met HARD Protocol gaat gebeuren.

Bezitters van de HARD token kunnen bijvoorbeeld bepalen welke nieuwe bruggen er worden geslagen dus welke nieuwe tokens beschikbaar moeten worden op het netwerk. Ook de distributie van de beloningen en de handelskosten op het platform zijn hier niet van uitgesloten. 

Er is gekozen voor een nieuwe token (HARD Protocol coin) in plaats van het gebruiken van Kava. Dit vooral uit praktische en veiligheidsoverwegingen. Er zouden in theorie meer Kava tokens gemaakt moeten worden om te kunnen draaien op beide netwerken. Bovendien is het voor de decentraliteit goed. Veel zeggenschap met één token op meerdere netwerken was niet gewenst.

HARD Protocol koers

HARD Protocol is zoals veel cryptocurrency waar we de laatste tijd over schrijven o.a. aangeboden via de Binance Launchpool. Hier kunnen gebruikers van de exchange hun BNB tokens staken om HARD Protocol te verdienen. In totaal is er ongeveer 3% van de totale hoeveelheid HARD tokens op deze manier op de markt gebracht.

Verder is 1,6% direct in het ecosysteem terecht gekomen. 10% van de tokens zijn in het beheer van het team en 25,4% zit in de treasure voor verdere ontwikkeling. Door te staken op Kava kan in totaal 20% van alle tokens verdiend worden. Veruit de grootste post om HARD Protocol coins te verdienen is door het bieden van liquiditeit op het platform. Hierdoor wordt 40% van de supply op de markt gebracht.

De eerste notering van HARD Protocol coin op coinmarketcap was op 6 november 2020. Destijds was de koers $ 0,84. De actuele HARD Protocol koers is $ 0.966845. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil zo’n -24.03%.

De HARD Protocol koersgrafiek vind je hieronder: 

 • Zoom

 • Hour

 • Day

 • Week

 • Month

 • Year

 • All Time

 • Type

 • Line Chart

 • Candlestick

HARD Protocol verwachting

Om een goede HARD Protocol koers verwachting te kunnen geven moeten we kijken naar de use-case en de samenwerkingen die het project heeft. Dit laatste is heel duidelijk. Het werkt namelijk nauw samen met Kava en is hierop gemaakt. 

De technieken hebben veel met elkaar te maken en versterken elkaar zelfs. Kava is iets bekender en heeft al talloze samenwerkingen met o.a. Binance, Chainlink, Ripple en andere cryptocurrency. Een samenwerking tussen HARD Protocol en Kava is dus zeer positief voor de HARD Protocol verwachting.

Daarnaast is het goed om te kijken naar de use-case en de ‘niche’ waarin HARD Protocol te werk gaat. Dit is de DeFi wereld en deze zal naar alle waarschijnlijkheid alleen maar belangrijker worden in ons dagelijkse leven nu dit meer verschuift naar online en decentraliteit. Het niet meer afhankelijk zijn van banken voor bijvoorbeeld een lening is zeer interessant. 

Daarnaast kun je geld verdienen door het uitlenen van cryptocurrency (yield farming) en ook dit is lucratief. Deze factoren maken de HARD Protocol verwachting voor de toekomst positief. Wel moet het project zich natuurlijk nog bewijzen, het bestaat nog geen jaren en moet dus zeker nog aan de bak.

Een goede indicator van de populariteit van de HARD Protocol coin is het handelsvolume. Hoe hoger dit is, hoe meer het gebruikt wordt. Dit volume was in de afgelopen 24 uur: $ 113,594,944.

Meer historische data over de HARD coin vind je hieronder:

* Currency in USD

Historical Price for HARD Protocol

Date Open Close High Low Volume

HARD Protocol voorspelling 2021 – 2028

Het is moeilijk om een HARD Protocol verwachting 2021 – 2028 te voorspellen. Zoals we al aangaven zijn hier veel factoren voor belangrijk. De use-case lijkt goed te zijn, maar is ook zeker erg competitief. De concurrentie is dus groot. De samenwerkingen die HARD Protocol heeft spreken in het voordeel. De tijd zal dus moeten uitwijzen hoe goed het team weet aan te sluiten op de behoeftes vanuit de markt.

In de afgelopen 7 dagen was het koersverschil 21.72%. Wil je echter beleggen voor de lange termijn? Dan is het verstandig om verder vooruit te kijken. Niemand kan met zekerheid de HARD koers voorspellen, maar we hebben toch wat voorspellingen voor je gevonden. Deze dienen als startpunt voor je eigen onderzoek. 

2021 $1,54
2022 $1,86
2023 $2,09
2024 $2,57
2025 $2,98
2026 $3,54
2027 $4,25
2028 $4,64

HARD coin kopen

Wil je HARD Protocol kopen? Dan kun je dit doen op de grootste exchange ter wereld, Binance. Door de lancering van de HARD coin op de Launchpool is de token ook direct op de exchange terecht gekomen. Heb je hier nog geen account? Maak die dan vooral gratis aan via onderstaande link en ontvang voor altijd 10% korting op je handelskosten.

 1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
 2. Log in of maak een account aan
 3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
 4. Wissel je crypto om (market order)
 5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.


Kijk hier voor het originele artikel

Crypto Masterclass

Crypto nieuws

Chris volgt het laatste crypto nieuws op de voet en houdt op cryptocurrency-nieuws.nl zoveel mogelijk voor je bij. Al jaren is Chris bezig met beleggen in Bitcoin, cryptocurrency en de woningmarkt.
Leer investeren en traden

Crypto Masterclass

Leren over Bitcoin en cryptocurrency, beleggen en economie, volledig gratis >>
Ja, ik wil de gratis Masterclass volgen
close-link