Terra blockchain herstart na een korte stop

Terra blockchain herstart na een korte stop

Validators hadden de blockchain stopgezet om governance-aanvallen te voorkomen toen de prijs van LUNA richting nul ging.

Terra-validators zijn donderdag verhuisd om de blockchain te stoppen omdat ze probeerden mogelijke bestuursaanvallen te voorkomen, merkte het Terra Twitter-account op.

Volgens het platform werd het netwerk “officieel stopgezet op een blokhoogte van 7603700” waarbij validatos ervoor kozen om de stap te zetten “na ernstige $LUNA-inflatie en aanzienlijk lagere aanvalskosten “.

De Terra-blockchain heeft de blokproductie hervat. Delegaties zijn uitgeschakeld nu de keten live is met de nieuwe codesamenvoeging. Validators, controleer de Discord-aankondigingen voor de laatste patch-opmerkingen”, tweette Terraform Labs niet lang na de stopzetting.

Zoals de situatie was, had Terra’s waardevermindering het mogelijk heel gemakkelijk gemaakt voor kwaadwillende actoren om het netwerk aan te vallen.

De prijs van het token LUNA is gedaald tot $0,01 en verloor de afgelopen dagen bijna 100% van zijn waarde, met de ‘dood’ van de munt te midden van een combinatie van een bredere crypto-crash en de ineenstorting van de UST stablecoin nadat deze zijn waarde verloor. 

TerraUSD (UST) zit momenteel rond de $0,34 en vindt het moeilijk om te stoppen, zelfs nu Terraform Labs en de Luna Foundation Guard eraan werken om de munt te redden.

Kijk hier voor het originele artikel

Crypto nieuws

Chris volgt het laatste crypto nieuws op de voet en houdt op cryptocurrency-nieuws.nl zoveel mogelijk voor je bij. Al jaren is Chris bezig met beleggen in Bitcoin, cryptocurrency en de woningmarkt.
Veel geld verdienen met de handel in crypto? 🚀Schrijf je vandaag in en ontvang een welkomstbonus

Nieuws volgen is het begin, maar geld verdien je door te handelen!

Schrijf je nu in en ontvang direct een bonus. Handel € 1000 aan handelskosten helemaal gratis :)