XBE Finance verhoogt rendement op $12 miljard aan liquiditeit op Curve en Convex

XBE Finance verhoogt rendement op $12 miljard aan liquiditeit op Curve en Convex

XBE Finance verbindt decentralized finance (DeFi) met de traditionele wereld van financien om DeFi toegankelijker te maken voor iedereen!

Curve.fi en Convex Finance hebben de DeFi sector en de manier waarop men rente kan verdienen fundamenteel veranderd. Dat doen ze door grote beloningen te bieden aan liquiditeitsverschaffers op stablecoins en andere tokens. De platformen beheren maar liefst $12 miljard USD in total value locked (TVL). Dat is de reden waarom XBE.finance kiest om zijn producten te bouwen met zowel Curve.fi als Convex Finance als de basis.

Het XB Hive product borduurt voort op dit concept en gaat deze beloningen verder verbeteren. Het enige dat een gebruiker hoeft te doen, is zijn Curve Liquidity Provider tokens toewijzen aan XB Hive. Vervolgens zal het platform zijn eigen beloningen toevoegen (in de vorm van XBE tokens) bovenop wat Convex en Curve al bieden. Dat verhoogt de opbrengst op XB Hive tot een van de hoogste niveaus voor gebruikers in de markt!

XB Hive maakt yield farming gemakkelijker voor meer gebruikers

Naast de beloningen in XBE (de governance token van XB op Ethereum), biedt XB Hive ook nieuwe functies en hulpmiddelen aan waarmee gebruikers DeFi gemakkelijk kunnen instappen en rente kunnen verdienen.

  • Ten eerste zijn er beloningen voor verwijzingen. Dit creëert nieuwe verdienmogelijkheden voor gebruikers, zelfs als ze geen liquiditeit hebben. Als je een nieuwe gebruiker doorverwijst, genereert dat tot 10% rendement op de doorverwezen liquiditeit. Je kunt dan samen met de gebruikers die je doorverwijst beloningen verdienen. Dat zijn extra beloningen die worden genereerd in CVX, CRV en XBE en deze worden nooit afgetrokken van de liquiditeit van een gebruiker. Dit betekent dat je een gestage stroom van extra passieve beloningen kunt opbouwen, gewoon door gebruikers kennis te laten maken met de XB Hive!
  • Ten tweede is er een nieuwe dienst genaamd EasyXBE. Deze service maakt het voor gebruikers zeer eenvoudig om aan hun yield farming avontuur te beginnen! Het enige wat je nodig hebt is ETH in een MetaMask wallet en je kunt beginnen met het verdienen van rente. Op dit moment helpt EasyXBE gebruikers rente te verdienen in de XBE/ETH pool van het protocol op SushiSwap.
  • De derde service van XB Hive maakt het voor gebruikers gemakkelijk om hun FIAT om te zetten in DeFi liquiditeit, en weer terug wanneer dat nodig is. Dat gaat door middel van partnerschappen met gereguleerde financiële instellingen. Gebruikers kunnen transacties direct voltooien via een creditcard. Of ze kunnen SEPA- of SWIFT-bankoverschrijvingen gebruiken om geld op een ​​gratis IBAN-genummerde EURO-bankrekening op hun naam storten. Vervolgens kunnen ze hun DeFi liquiditeit terug verkopen voor euro’s via dezelfde dienst. Daarna kan de FIAT via SEPA of SWIFT naar traditionele bankrekeningen word overgemaakt binnen geautoriseerde jurisdicties over de hele wereld.

Dus wat is het XB protocol?

Het XB protocol werd gelanceerd om de kloof tussen dagelijkse gebruikers, DeFi en traditionele financiën te overbruggen met behulp van een “integrated finance” benadering. Het optimaliseren van de rente op de liquiditeit van gebruikers via XB Hive is een belangrijke stap. Het onderstreept de toewijding van het protocol in de naleving van de regelgeving met respect voor de privacy en soevereiniteit die DeFi zo boeiend maakt.

Het XBE (ERC-20) token werd vrij en eerlijk verdeeld onder leden van de gemeenschap zonder toewijzingen van oprichters of investeerders. Dat maakt protocolbeheer mogelijk tijdens een eerste liquiditeitsevenement. Het XBE aanbod is beperkt en zal met het huidige uitgaveschema tegen september 2023 een maximale voorraad van 40.000 tokens bereiken.

Het XB protocol genereert dagelijkse XBE token beloningen die worden gebruikt om services te ondersteunen die het protocol laten groeien door liquiditeit aan te trekken, inkomsten te generen en partnerschappen te stimuleren.

XB Protocol komt ook naar Layer-2 netwerken

Het is geen geheim dat hoge transactiekosten op Ethereum het moeilijk maken om kleinere transacties kosteneffectief uit te voeren. Het XB-protocol vormt daarop echter geen uitzondering. Daarom zijn er plannen om uit te breiden naar andere blockchain-netwerk als Fantom en de Binance Smart Chain. Ook wordt uitgebreid naar layer-2 netwerken als Polygon en meer.

De XB Hive is zo ontworpen dat het dezelfde beloningen en gebruiksvriendelijke functies, die het toevoegt aan Curve en Convex op Ethereum, kan bieden op elk layer-2 netwerk!

Om de lancering op het eerste layer-2 netwerk een kickstart te geven, zal XBE binnenkort een snapshot maken op het Ethereum netwerk om een airdrop te houden van een deel van de nieuwe tokens naar veXBE eigenaren, dat zijn gebruikers die hun XBE hebben vastgezet. Gebruikers kunnen uitkijken naar nieuwe beloningen bij de lancering!

Vergeet niet ons op sociale media te volgen zodat je de lancering van XB Hive niet mist! Je kunt deze vinden op de website van XBE.finance. Of bekijk de routekaart van het XB protocol op de blog “This is XBE”!

Je kunt vandaag nog beginnen met XBE!

Terwijl we allemaal in spanning afwachten op de aanstaande lancering van XB Hive, kun je vandaag nog naar EasyXBE gaan om met XBE tokens te handelen, te staken of te profiteren van XBE beloningen.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Kijk hier voor het originele artikel

Crypto Masterclass

Crypto nieuws

Chris volgt het laatste crypto nieuws op de voet en houdt op cryptocurrency-nieuws.nl zoveel mogelijk voor je bij. Al jaren is Chris bezig met beleggen in Bitcoin, cryptocurrency en de woningmarkt.